Ristabrød vs ikke-ristabrød
Jeg liker ristabrød! Det er godt! Bedre enn kjeks! Jeg liker å lage meg ristabrød, blant annet fordi det er så morro å leke med fjæringen i brødristeren. Dessuten smaker det så mye bedre enn vanlig tørt kjedelig brød.
Men det er ett problem. Og det er at det er noe ved ristabrød som frustrerer meg: Jeg blir ikke mett av det! Samma hvor mange skiver jeg stapper i meg: langt fra mett. Dersom jeg ikke rister dem, holder det som regel med to skiver før jeg blir mett, men ristet.... næh! Da kan jeg holde på til kjøleskapet er tomt for pålegg...
Heldigvis har jeg fortsatt litt vett i behold, så jeg stopper meg selv, slik at jeg unngår å spise til Nøkken tar meg...
På den måten holder brødet lenger, og jeg kan glede meg over ristede brødskiver oftere :) Samtidig får jeg bedre tid til å finne på andre ting enn å bare stå og spise...
Så da kan man vel konkludere med at det å ikke bli mett, er en positiv ting i denne sammenheng, og ikke så frustrerende som jeg ville ha det til likevel...
Det var jo positivt! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar